Claudiu Bekk - Fotograf nunta Brasov

Brasov, Romania Based Photographer

Claudiu Bekk

Nu-mi pot imagina viata fara o pasiune, fara ceva care sa te atraga atat de mult incat sa investesti totul in asta si sa-ti doresti s-o faci toata viata cu placere. O pasiune care sa fie in acelasi timp o competitie cu tine insuti. Pentru mine, dintre toate pasiunile pe care le-am avut de-a lungul timpului, fotografia s-a dovedit a fi cea mai mare. Am fost mereu fascinat sa surprind fiecare subiect sau detaliu intr-un mod diferit fata de cum il observam la o prima vedere, intr-o alta lumina, alt cadru, care, in final, sa puna si mai mult in valoare mesajul sau emotia pe care il are de transmis.

Prin stilul fotografic pe care il abordez in fotografia de eveniment, imi propun sa surprind si sa prezint o poveste care sa transmita emotia evenimentului, micile detalii, oamenii care au fost alaturi, folosindu-ma de lumina naturala, care sa pastreze autenticitatea momentului.

Daca portofoliul meu va surprinde intr-un mod placut, astept cu nerabdare un mesaj, iar de acolo nu ne mai desparte decat un ceai la care sa ne cunoastem mai bine.